ONZE SCHOONMAAK DIENSTEN

Wij onderhouden uw kantoor, woning of praktijk op regelmatige basis. Ook zal de opvolging door ons gebeuren om u de gewenste kwaliteit te garanderen.

.

Algemene schoonmaak


Wij kunnen uw kantoorgebouwen, traphallen in appartementsgebouwen, ramen, vergaderzalen en
nog heel veel meer onderhouden. U kunt hier kiezen of u wenst dat wij op een periodieke basis komen of dat wij een eenmalige schoonmaak bij u komen doen. Steeds weer staat ons ervaren en gedreven team voor u klaar. Met onze enorme vakkennis en flexibiliteit kunt u ons 7 dagen per week inschakelen wanneer u het beste uitkomt.

Industriële schoonmaak


Het reinigen van ziekenhuizen, grote fabriekshallen en/of andere grote gebouwen. Geen enkele opdracht is ons te groot of te klein om er voor te zorgen dat uw pand weer schitterend is als ooit te voren.

Omdat wij steeds weer met ons ervaren team werken kunnen wij heel efficiënt en snel uw periodieke of eenmalige schoonmaak in orde maken.

Leeghalen van uw woning


Wenst u dat wij uw zolder,  kelder of uw leegstaande pand leegmaken of opruimen? Geen enkel probleem, u kan beroep doen bij Fast Clean & Beautiful op het gebied van opruimen inboedels, woningen en het leeghalen van uw woning. U kan daarom op ons rekenen om de woning terug netjes te krijgen voor de verkoop of om op de verhuurmarkt geplaatst te worden.

PARTNERS & MERKEN

 Fast Clean & Beautiful werkt samen met externe partners en merken voor een optimale dienstverlening

.

ONZE TROEVEN

  • Wij werken met mensen uit de regio!
  • Professionele en correcte uitvoering
  • Wij zorgen voor vervanging: bij ziekte, verlof....
  • zowel eenmalige als periodieke schoonmaak mogelijk


Bij Fast clean & beautiful willen wij onze klanten verrassen, dag na dag! Met een perfecte schoonmaakservice uiteraard. Maar wij gaan nog een stap verder, afspraken worden nagekomen, er wordt naar u geluisterd en met u meegedacht en bovenal wordt er duidelijk en vriendelijk gecommuniceerd door medewerkers die trots zijn op hun vak en op wat ze dagelijks presteren!